Testimonial | Oost west centrum VZW

Na 30 jaar zijn wij nog altijd heel enthousiast over BOA. Het is een super programma voor een grote cursusorganisatie. Patrick Abrams verzorgt al decennialang onze software. In 1994 voorgesteld door een van onze leveranciers, en sindsdien wordt BOA gebruikt voor al onze toepassingen gelinkt aan onze cursusorganisatie. Gebundeld in een praktisch programma (BOA) met vele facetten (zoals facturatie en boekhouding, klantencommunicatie, inschrijvingsbeheer,  ..) heeft het ons nooit teleurgesteld.

 

Alle info vlot bschikbaar voor alle collega’s, zowel op de werkplek als van thuis of elders uit. Automatisatie is  steeds in functie geweest van verlagen werkdruk en verhogen werkplezier.  

 

 

BOA is misschien niet het meest visueel ondersteund programma (vinden sommige collega’s), maar ik heb nog geen andere programma voorgesteld gekregen waar al deze aspecten samengebundeld zijn en voor iedeeen overzichtelijk toegankelijk zijn. (en het kan ook makkelijk om sommige toepassingen net te beperken in gebruik en enkel toegankelijk te maken voor hen die daar mee aan de slag moeten).

Ook uitbreidingen op onze specifieke vraag of aanpassingen aan veranderende wetgeving werden snel gerealiseerd en dit alles voor een vooraf duidelijk besproken (en betaalbare) prijs van een onderhoudscontract.

 

 

Sinds 2021 is een extra dimensie gerealiseerd door informatie automatisch uit te wisselen met de website, zo zijn aanpassingen of nieuwe toevoegingen aan het cursusprogramme meteen zichtbaar, inclusief alle details, voor alle deelnemers. Inschrijvingen en betalingen via de website worden ook zonder manuele tussenkomst boekhoudkundig verwerkt, zodat iedereen correcte en up to date informatie verkrijgt.

 

Na 30 jaar gebuiken van BOA nog steeds enthousiast over de mogelijkheden. 

 

 

Patrick is altijd bereid mee te denken en blijft zich uitgedaagd voelen om de verbeteringen die de klant als mogelijkheden ziet ook te realiseren.

 

En gaat er al eens iets fout, op korte termijn wordt al het mogelijke gedaan om oplossingen te realiseren (ook al betreft het soms problemen veroorzaakt door derden)

 

 

Oost west centrum vzw

 

 

Luc Decuyper

Van Schoonbekestraat 148 

B 2018 Antwerpen

 

www.owc.be

 

Wil u graag eens zien hoe de software werkt? Vraag nu je demo!

Heb je vragen? Wil je een demo? Heb je een technisch probleem?

 

Aarzel niet om ons te contacteren

Proudly presented by Digitalized