Testimonial | Vanpachtenbeke

Vanpachtenbeke is een trotse gebruiker van BOA software sinds we hun boekhoud-en facturatieprogramma in gebruik namen in het jaar 2002. 

Vanaf het allereerste begin was Vanpachtenbeke onder de indruk van de eenvoud en efficientie van hun Software. Het stroomlijnde onze financiële operaties en maakte het managen van ons bedrijf veel gemakkelijker.

 

Een van de opvallende kenmerken van BOA was de mogelijkheid om onze weegschalen naadloos aan te sluiten op het boekhoudprogramma. Dit heeft onze voorraadbeheerprocessen sterk vereenvoudigd, waardoor we zonder moeite verplichtte registers zoals Matis, Brudaweb en digitale afvalregisters met Pionira kunnen uitwisselen. Deze integratie heeft ons kostbare tijd bespaard en de kans op fouten in onze administratie geminimaliseerd.

Het versturen van digitale facturen naar onze klanten is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij BOA. Het gemak van deze functie heeft onze klantrelaties verbeterd door het verstrekken van een probleemloze factureringservaring.

 

Een ander opmerkelijk aspect van het systeem is de integratie met Bancontact, waardoor betalingen een fluitje van een cent zijn voor onze klanten. Dit extra gemak heeft ongetwijfeld bijgedragen aan het financiële succes van ons bedrijf.

 

Bovendien biedt BOA een uitgebreide planningstool voor onze containerdienst. In een overzichtelijk scherm zien we de orders van onze klanten en de dagtaken van onze chauffeurs en kunnen we met een drag en drop de ritten aan de chauffeurs toewijzen. Sinds da laatste update en de aanschaf van de BOA-CMR App kunnen onze chauffeurs nu zelf hun digitale OVAM aangifte doen ( wettelijk verplicht vanaf 01/01/2024 ).

De BOA-CMR APP bied tal van extra mogelijkheden waaronder bijvoorbeeld de mogelijkheid om foto’s te koppelen aan orders van klanten.

Kortom, BOA software staat al 20 jaar ten dienste van ons bedrijf en elke wetswijziging word door Patrick snel en efficiënt geimplemeteerd.


Vanpachtenbeke nv

 

Kevin

Lenneke marelaan 100 B 

1932 Sint-Stevens-Woluwe


www.vanpachtenbeke.be

 
Wil u graag eens zien hoe de software werkt? Vraag nu je demo!

Heb je vragen? Wil je een demo? Heb je een technisch probleem?

 

Aarzel niet om ons te contacteren

Proudly presented by Digitalized